Selecteer een pagina

Wie zijn we?

Handen uit de mouwen en zintuigen op scherp. We luisteren aandachtig naar uw communicatieve wensen. Of u nu een tekst nodig heeft die u moet passen als een soepele handschoen, dan wel een beeld in gedachten heeft dat meer zegt dan de spreekwoordelijke duizend woorden.

Beeld & Verhaal bedient zowel uw rechter
als linker hersenhelft op hun wenken.

Bekijk hier onze referenties

 I Roel Daenen

Beeld & Verhaal biedt u een brede horizon, een passie voor marketing en flink wat kilometers op de teller in zowel de profit als de non for profit.

Roel Daenen (°1974, Sint-Niklaas) is de man achter Beeld & Verhaal. Roel studeerde geschiedenis in Gent en Lissabon. Daarna ging hij aan de slag voor het Symfonieorkest Vlaanderen, werkte jarenlang als audience developer bij het grootste kunstenhuis van het land, BOZAR. Vandaag is hij hoofdredacteur van zowel faro, het tijdschrift van het gelijknamige Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed als van het alom geprezen literair tijdschrift Stripgids.

Zijn werk werd bekroond met de Geschiedenis- en de Frans M. Olbrechtsprijs. En voor de volledigheid: als 11-jarige won hij in zijn geboortestad de Juwelier Pattynprijs voor een opstelwedstrijd. En in 2022 mocht hij de Gouden Veer in ontvangst nemen, de meest prestigieuze onderscheiding voor de beste verkoopstekst. In 18 karaat bovendien.

Roels literaire helden zijn onder meer Raymond Queneau, Eça de Queirós, Willem Elsschot, Fernando Pessoa, José Saramago, Geert Mak, Edmond Baudouin, Viktor Klemperer en Nicolas de Crécy et cetera. Als hij niet aan het lezen of werken is, vindt u hem vaak in een museum of archief.

Beeld & Verhaal brengt al sinds 2006
het verhaal van een vijftigtal klanten.

En tevreden klanten keren terug, mogen we trots vaststellen!